Contacteaza-ne!

ECHIPA

Ei sunt principalii noștri avocați, lucrând împreună și integrați cu rețeaua de avocați colaboratori și ”of counsel”.
STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

ECHIPA

Suntem o echipă, pentru că împărtășim aceeași viziune asupra avocaturii.

Lorena Stoian Avocat, Asociat fondator
Lorena Stoian | Avocat, Asociat fondator

Lorena Stoian este un practician prin excelenţă cu peste 22 ani de experienţă în domeniul practicii avocaţiale. Lorena Stoian are o expertiză specializată în dreptul civil, comercial, familiei, administrativ, fiscal, dreptul muncii și dreptul aerian în procese la toate nivelurile de jurisdicţie.

De-a lungul carierei sale, a reprezentat clienţi persoane juridice, publice și private dar și persoane fizice. Momentan, conduce practica de litigii Stoian Partners şi coordonează reţeaua naţională formată din avocaţi independenți cu experiență relevantă în ariile de practică.

Evelina Climinte Avocat asociat
Evelina Climinte | Avocat asociat


Evelina a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza„ unde a urmat și cursurile de masterat în Dreptul Afacerilor. Pe parcursul anilor de practică, Evelina și-a aprofundat cunoștințele juridice în domeniul Dreptului Civil, Dreptului Energiei și Contenciosului Administrativ, dând dovadă de profesionalism, de o bună capacitate organizatorică, implicare și seriozitate în cauzele gestionate, reușind să obțină soluții favorabile clienților reprezentați.

|
Lorena Stoian | Avocat, Asociat fondator

Lorena Stoian este un practician prin excelenţă cu peste 22 ani de experienţă în domeniul practicii avocaţiale. Lorena Stoian are o expertiză specializată în dreptul civil, comercial, familiei, administrativ, fiscal, dreptul muncii și dreptul aerian în procese la toate nivelurile de jurisdicţie.

De-a lungul carierei sale, a reprezentat clienţi persoane juridice, publice și private dar și persoane fizice. Momentan, conduce practica de litigii Stoian Partners şi coordonează reţeaua naţională formată din avocaţi independenți cu experiență relevantă în ariile de practică.

Dr. Petronel Dobrica Avocat
Dr. Petronel Dobrica | Avocat

Petronel Dobrică consiliază și reprezintă clienti în tranzactii imobiliare, probleme fiscale, proceduri administrative, precum și în aspecte de drept penal comercial și drept penal.

Petronel Dobrică are o experientă extinsă în verificări legale diligente ale titlurilor de proprietate, tranzactii imobiliare, contracte de vânzare cumpărare imobiliară, contracte de constructii și antrepriză, proceduri de conformare pentru obtinerea de autorizatii de constructie și alte tipuri de permise și autorizații privind proiectele de dezvoltare imobiliară.

Cu o experientă specială dobândită în calitate de consilier al Președintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscală și cu o îndelungată practică în domeniul fiscal, Petronel Dobrică se află în pozitia de a asista clientii Stoian – Predoiu cu sfaturi competente și eficiente în dreptul fiscal.

Având o dublă formare profesională, de avocat și sociolog specialist în delincventă, precum și o experientă particulară dobândită ca subsecretar de stat responsabil pentru probleme penitenciare, Petronel Dobrică detine o viziune aprofundată asupra legislatiei penale, consiliind, asistând și reprezentând în probleme de drept penal comercial și drept penal, azil și extrădare pasivă.

Elena Davidescu Avocat
Elena Davidescu | Avocat

Elena Davidescu este specializată în litigii bancare, insolvenţă, de muncă, administrative (contencios administrativ) și are o experienţă notabilă în litigiile civile și litigii contactuale. Are, de asemenea, o experienţă solidă în consilierea clienţilor în structurarea, revizuirea și negocierea de contracte comerciale complexe, de muncă și administrative.

Andreea Topala Avocat
Andreea Topala | Avocat

Andreea Topala are o expertiză substanțială în procedurile de insolvență, drept bancar și procedurile de executare silită. Andreea Topala consiliază și reprezintă clienți în varii proceduri administrative de conformare și contencios administrativ.

Alexandru Cretu, LLM Avocat
Alexandru Cretu, LLM | Avocat

Cu o diplomă de master în Dreptul Uniunii Europene și o experiență extinsă în arbitraj comercial dobândită în cadrul unui departament de arbitraj internațional al unei firme internaționale, Alexandru Crețu consiliază și reprezintă clienți în litigii, arbitraj și drept european.

Alexandru are, de asemenea, o experiență consistentă în drept bancar, insolvență, dreptul muncii și contracte comerciale.

Bianca Batin Avocat
Bianca Batin | Avocat

Bianca Batin este un experimentat avocat pledant, care a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în litigii complexe, in fața instanţelor de drept comun. Experiența sa include asistența și reprezentarea în justiție, a instituţiilor bancare, în litigii privind executarea silită a titlurilor de credit, respectiv a societăţilor, în litigii privind constituirea, funcţionarea şi încetarea acestora, precum și în litigii de muncă. De asemenea, a asistat și a reprezentat clienți în litigii privind dreptul de proprietate şi alte drepturi reale, în litigii fiscale și de contencios administrativ.

Bianca Batin are experiență și în consultarea și asistarea clienților în negocieri de contracte civile și comerciale.

Izabella Ilie Avocat stagiar
Izabella Ilie | Avocat stagiar

Izabella Ilie, absolventă a Facultății de Drept deține cunoștințe aprofundate de drept civil și astfel determinarea de a se dezvolta, în fiecare zi, din punct de vedere profesional o califică ca fiind un avocat talentat și înclinat spre obținerea celor mai bune soluții în dosarele gestionate.
Izabella dovedește un nivel înalt de creativitate, inițiativă, seriozitate, fiind un plus de valoare în echipa noastră.

Marius Manoiu Of counsel, consultant financiar, fuziuni si achizitii
Marius Manoiu | Of counsel, consultant financiar, fuziuni si achizitii

Marius Mănoiu are peste 23 de ani de experiență în consultanță financiară și management (peste 13 de ani în cadrul unei corporații multinaționale) și a încheiat cu succes peste 70 de tranzacții în materie de fuziuni și achiziții, proiecte de finanțare corporatistă, cu o valoare agregată de peste 4 miliarde de Euro.

Este specializat în domenii precum tehnologia comunicațiilor, energie și utilități, farma și servicii de sănătate, la fel ca și bunuri de larg consum. A consiliat 20 de corporații ”Forbes 100”. Printre serviciile pe care le-a furnizat se numără cele de consiliere de ”ridicare” de capital, analiza oportunităților de investiții, restructurări, finanțarea proiectelor, achiziții finanțate.

Viky Manaila Of Counsel, Expert Internațional în Identitatea Securității Electronice
Viky Manaila | Of Counsel, Expert Internațional în Identitatea Securității Electronice

Viky Mănăilă este un expert internațional în domeniul semnăturii electronice, identitate digitală, procese digitale.

A fost consilier și expert tehnic al Comisiei Europene pentru Instituirea Regulamentului 910/2014 (eIDAS) în securitatea identității electronice.
Recent a fost implicată ca expert în grupul de lucru la nivel înalt ”Comisia Europeană – Guvernul SUA”, având ca scop alinierea politicilor și operațiunilor privind semnătura digitală și recunoașterea reciprocă.

Riccardo Genghini Of Counsel, Expert Internațional în Semnătură Electronică Standard
Riccardo Genghini | Of Counsel, Expert Internațional în Semnătură Electronică Standard

Riccardo Genghini este un renumit specialist internațional în domeniul standardelor semnăturii electronice. A dezvoltat tehnologii pentru certificarea datelor digitale, tranzacții și identități.

Este Președintele ”Grupului de Coordonare a Semnăturilor Electronice”, care coordonează semnăturile electronice standardizate ale CEN și ETSI, organizația care dezvoltă un cadru raționalizat pentru semnătura electronică la nivelul Uniunii Europene.
În prezent gestionează și coordonează departamentele tehnice ale acestor organizații. Este de asemenea Notar Public în Milano și fondator al Studio Notary Genghini, unul din cele mai avansate tehnologic cabinete notariale din Europa care lucrează cu contracte digitale și titluri de proprietate digitale.

Dl.Genghini este Profesor de Drept Comercial Comparat la Universitatea Catolică Sacro Cuore din Milano.


STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Partners sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-PartnersSocietate de avocati
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL