Contacteaza-ne!

DESPRE NOI

Filosofia practicii noastre rezidă în eficiență și siguranța soluțiilor noastre legale.
STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

DESPRE NOI

Angajamentul nostru pentru excelență este asigurat prin accesul direct și continuu al clienților la asociații fondatori

STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

Stoian – Partners Societate de Avocaţi a fost lansată în 2016 de Cătălin Predoiu și Lorena Stoian, avocaţi cu o practică îndelungată a dreptului.

Specializată în rezolvarea diferendelor, societatea gestionează un portofoliu substanţial de litigii și oferă consiliere și asistenţă juridică în varii domenii ale dreptului privat și public, civil, comercial, familiei și în dreptul comunitar european. Societatea deţine o expertiză particulară în planificarea strategică pe termen lung a intereselor juridice, având capacitatea necesară de a răspunde solicitărilor clienților în termene foarte scurte.

Practica profesională a societăţii este concentrată în București.

În același timp, Stoian – Partners a construit și integrează o reţea naţională de cooperare profesională formată din avocaţi independenţi corespondenţi cu care a încheiat contracte de conlucrare profesională. În acest fel, societatea își poate asista și reprezenta clienţii pe întreg teritoriul naţional în România, în orice instanţă, având capacitatea de a gestiona largi portofolii de litigii pentru clienţi instituţionali cu activitate în teritoriu.

Cultura relaţiei ”client – avocat” a societăţii este construită pe o fundaţie etică solidă. Avocaţii noștri sunt deprinși să structureze o relaţie de parteneriat cu clienţii, bazată pe cunoașterea profundă a dreptului și dedicaţie faţă de interesele clienţilor, pe creativitate juridică, prudenţă, confidenţialitate și loialitate.


STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Partners sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-PartnersSocietate de avocati
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL