Contacteaza-ne!

EXPERIENTA

Arta avocaturii constă în realizarea drepturilor.
STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

EXPERIENTA PROFESIONALA

Cunoașterea profundă a legii și jurisprudenței formează baza noastră solidă

STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI
  • 1 Reprezintă clienţi instituţionali și persoane fizice, acoperind toate tipurile de proceduri în varii domenii ale dreptului, cum ar fi civil, comercial, administrativ, fiscal, reorganizare judiciară și insolvenţă, penal comercial, proceduri de azil și extrădare pasivă.
  • 2 Gestionează un portofoliu substanţial de litigii bancare și comerciale la toate nivelurile de jurisdicţie în toate Curțile de Apel din România, graţie unei expertize specializate și a reţelei de avocaţi desfășurată în întreaga ţară.
  • 3 Dispune de o expertiză particulară în redactarea de proiecte de instrumente legislative, proiecte de lege, regulamente, statute.
  • 4 Susţine clienţii prin planificare strategică pe termen lung a intereselor legale, inclusiv prin consiliere juridică pentru ”public advocacy”.
  • 5 Consiliază și reprezintă clienţi în tranzacţii bancare și financiare, proiecte și tranzacţii imobiliare, probleme fiscale, administrative, de muncă, contracte încheiate între profesioniști (operatori economici), drept succesoral, gestiunea patrimoniilor și drept comunitar european.
  • 6 Consiliază și reprezintă clienții în toate ariile de dreptul familiei.
  • 7 Integrează expertiza juridică cu servicii de ”para - legal” furnizate de o societate of counsel specializată în securitate cibernetică și consultanţă pentru conformare în securizarea datelor personale, forensic, managementul securităţii cibernetice și managementul riscului.
  • 8 Poate furniza servicii de asistenţă legală în materie de digitalizare, semnătură electronică, tehnologie block chain, prin intermediul a doi specialiști of counsel, internaţional certificaţi în domeniu.

STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Partners sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-PartnersSocietate de avocati
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL