Contacteaza-ne!
Bucharest

PARTICIPARE CONFERINTA PROIECT EUROPEAN

În perioada 1- 4 noiembrie 2016 a avut loc la Koln seminarul din cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă intitulat “Protecting the Civil Rights of the European Citizens – Multidisciplinary Approach”, coordonat de către Curtea de Apel Craiova și implementat în parteneriat cu Curtea de Apel Suceava, Tribunalul Regional din Rijeka (Croația) și Fundația Germană pentru Cooperare Judiciară Internațională- IRZ (Germania).

Grupul de participanti la acest seminar a fost format din aproximativ 30 de judecători români, croați și germani. Lucrările seminarului au fost deschise de către Norbert Koster, judecător în cadrul Higher Regional Court of Hamm (Germania), Carmen Ilie, Curtea de Apel Craiova, Veljko Miškulin, President County Court Rijeka (Croatia), Christian Schuster, The German Foundation for International Legal Cooperation – IRZ (Germania).

Avocat asociat în echipa Stoian Predoiu Attorneys, colegul nostru, Petronel Dobrică a participat la lucrările seminarului ca formator și trainer, susținând comunicări pe subiecte aflate la intersecția dintre drept și sociologie:

Contemporary societies: legal regulations and various social groups;
Law as an instrument of social change;
Perverse effects and normative failures: sources of inadequacy of the law to the social life.

Casa de avocatură Stoian Predoiu Attorneys a fost fondată pe fundamentul viziunii asupra profesiei de avocat în climatul provocărilor actuale. Am înțeles că doar alăturând experiența și expertiza din domenii variate vom reuși să răspundem cu succes nevoilor tot mai complexe ale partenerilor noștri. Echipa de avocați Stoian Predoiu Attorneys este la rândul ei un parteneriat funcțional și complementar între experiența și expertiza dobândită de fiecare, în practica diverselor ramuri de drept.

Share

STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Partners sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-PartnersSocietate de avocati
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL