Contacteaza-ne!
Bucharest

Stoian Predoiu Attorneys, la deschiderea expoziției Vedute Venețiene

Am fost onorați să fim alături de clienții noștri, Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lider în Italia și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Zona Euro la Muzeul de Artă al României, la deschiderea minicolecției de picturi ale pictorilor italieni Francesco Guardi, Canaletto, Michele Marieschi și pictorul belgian Hendrik Frans Van Lint.

Ne-a impresionat vedeta colecției, care poate fi admirată până pe 15 iulie de toți iubitorii de artă, pictura de Canaletto- ”Capriccio cu biserica gotică și laguna”.

Cele patru vedute fac parte din colecția de 20.000 de opere de artă a instituției, care pentru prima dată, a inclus România în programul ”Progetto Cultura”, proiectul cultural de responsabilitate socială al grupului italian. De altfel, valorile pe care le promovăm prin compania noastră, Stoian Predoiu Attorneys, se asemănă cu filosofia instituției financiare potrivit căreia dezvoltarea culturală și socială a unei țări contribuie implicit și la progresul și dezvoltarea sa economică.

Puternic susținător al culturii, Intesa Sanpaolo Bank, este singura instituție financiară din Italia care deține propriile muzee.

Share

STOIAN-PARTNERS SOCIETATE DE AVOCATI

STIRI

Stoian - Partners sunt în permanenţă conectaţi la evoluții legislative și instituționale

Stoian-PartnersSocietate de avocati
SP INVESTMENT
CONSULTANTS SRL